LLÀTZER I MOLINA S.L., amb NIF B09984287, adreça C/ Ripoll, 43 - Polígon Industrial Mas Beuló - 08500 VIC (Barcelona), no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, no apropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines de www.latzerimolina.com.

Amb el límits establerts per la llei, www.llatzerimolina.com no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines.

Els continguts i informació no vinculen a www.llatzerimolina.com ni constutitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena, ja que es tracta merament d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines de www.llatzerimolina.com poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que www.llatzerimolina.com no pot controlar. Per tant, www.llatzerimolina.com no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva de www.llatzerimolina.com o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, necessita el consentiment exprés de www.llatzerimolina.com.

Així mateix, per accedir a alguns del serveis que www.llatzerimolina.com ofereix a través del lloc web, caldrà proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment de l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal us informem que, mitjançant el complimentat dels formularis inclosos en el lloc web, les vostres dades restaran incorporades i seran tractades en els arxius de LLATZER CAPDEVILA SEGALÉS JESÚS MOLINA CALAHORRO S.C.P., amb la finalitat de poder-vos prestar i oferir els nostres serveis, així com informar-vos de les millores del lloc web. Així mateix, us informem de la possibilitat que exerciu els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal, adreçant-vos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al C/ Ripoll, 43 - 08500 VIC (Barcellona).

Treballem amb totes les companyies. Som reparadors autoritzats de: