1. PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL SEGONS LA LOPD

LLÀTZER I MOLINA S.L., en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del lloc web www.llatzerimolina.com s'inclouen en els fitxers automatitzats específics d'usuaris dels serveis de LLÀTZER I MOLINA S.L.

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i dur a terme tasques d'informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de LLÀTZER I MOLINA S.L.

Aquestes dades únicament seran cedides a aquelles entitats que siguin necessàries amb l'únic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada.

LLÀTZER I MOLINA S.L. adopta les mesures necessàries per tal de garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme a allò disposat en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

L'usuari podrà, en qualsevol moment, exercir els drets d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en l'esmentada LOPD. L'exercici d'aquests drets pot realitzar-lo el mateix usuari adreçant-se a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al C/ Ripoll, 43 -  Polígon Industrial Mas Beuló - 08500 VIC (Barcelona)

L'usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell mateix són certes i correctes, i es compromet a mantenir-los actualitzats, comunicant els canvis a LLÀTZER I MOLINA S.L.

2. DADES RECOPILADES PER USUARIS DELS SERVEIS

En els casos que l'usuari inclogui fitxers amb dades de caràcter personal en els servidors d'allotjament compartit, LLÀTZER I MOLINA S.L. no es fa responsable de l'incompliment per part de l'usuari de la LOPD.

3. RETENCIÓ DE DADES EN CONFORMITAT A LA LSSI

LLÀTZER I MOLINA S.L. informa que, com a prestador del servei d'allotjament de dades i en virtut d'allò establert per la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI), reté per un període màxim de 12 mesos la informació imprescindible per identificar l'origen de les dades allotjades i el moment en què es va iniciar la prestació del servei. La retenció d'aquestes dades no afecta el secret de les comunicacions i només podran ser utilitzades en el marc d'una investigació criminal o per a salvaguarda de la seguretat pública, posant-se a disposició dels jutges i/o tribunals o del Ministeri que ho requereixi. La comunicació de dades a les Fuerzas y Cuerpos del Estado es farà en virtut a allò disposat en la normativa sobre protecció de dades personals.

4. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL WWW.LLATZERIMOLINA.COM

LLÀTZER I MOLINA S.L. és titular de tots els drets d'autor, propietat intel·lectual, industrial, "know how" i qualsevol altre dret que guardi relació amb els continguts del lloc web www.llatzerimolina.com i els serveis oferts en el mateix, així com dels programes necessaris per a la seva implementació i informació relacioanda. No es permet la reproducció, publicació i/o ús no estrictament privada dels continguts, totals o parcials, del lloc web www.llatzerimolina.com sense el consentiment previ i per escrit.

5. PROPIETAT INTEL·LECTUAL DEL SOFTWARE

L'usuari ha de respectar els programes de tercers posats a la seva disposició per LLÀTZER I MOLINA S.L., encara que siguin gratuïts i/o de disposició pública.

LLÀTZER I MOLINA S.L.. disposa dels drets d'explotació i propietat intel·lectual necessaris del software.

L'usuari no adquireix cap dret o llicència pel servei contractat, sobre el software necessari per a la prestació del servei, ni tampoc sobre la informació tècnica de seguiment del servei, a excepció feta dels drets i llicències necessaris per al compliment dels serveis contractats i únicament durant la durada dels mateixos. Per tota actuació que excedeixi el compliment del contracte, l'usuari necessitarà autorització per escrit per part de LLÀTZER I MOLINA S.L., quedant prohibit a l'usuari accedir, modificar, visualitzar la configuració, estructura i fitxers dels servidors propietat de LLÀTZER I MOLINA S.L., assumint la responsabilitat civil i penal derivada de qualsevol incidència que es pugui produir en els servidors i sistemes de seguretat com a conseqüència directa d'una actuació negligent o maliciosa per la seva part.

6. PROPIETAT INTEL·LECTUAL DELS CONTINGUTS ALIENS

Es prohibeix l'ús contrari a la legislació sobre propietat intel·lectual dels serveis prestats per LLÀTZER I MOLINA S.L. i, en particular, de:

  • La utilització que resulti contrària a les lleis espanyoles o que infringeixi els drets de tercers.
  • La publicació o la transmissió de qualsevol contingut que, a parer de LLÀTZER I MOLINA S.L., resulti violent, obscè, abusiu, il·legal, racial, xenòfob o difamatori.
  • Els cracks, números de sèrie de programes o qualsevol altre contingut que vulneri drets de propietat intel·lectual de tercers.
  • La recollida i/o utilització de dades personals d'altres usuaris sense el seu consentiment exprés o contravenint allò disposat en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
  • La utilització del servidor de correu del domini i de les adreces de correu electrònic per a l'enviament de correu massiu no desitjat.

L'usuari té la tota la responsabilitat sobre el contingut de seu lloc web, la informació transmesa i emmagatzemada, els enllaços hipertextuals, les reivindicacions de tercers i les accions legals en referència a propietat intel·lectual, drets de tercers i protecció de menors. L'usuari és responsable respecte de les lleis i reglaments en vigor i les regles relacionades amb el funcionament del servei online, comerç electrònic, drets d'autor, manteniment de l'ordre públic, així com principis universals d'ús d'Internet.

L'usuari indemnitzarà a LLÀTZER I MOLINA S.L. per les despeses que generés la imputació de LLÀTZER I MOLINA S.L.en alguna causa la responsabilitat de la qual fos atribuïble a l'usuari, inclosos els honoraris i despeses de defensa jurídica, inclús en el cas d'una decisió judicial no definitiva. 

7. PROTECCIÓ DE LA INFORMACIÓ ALLOTJADA

LLÀTZER CAPDEVILA SEGALÉS JESÚS MOLINA CALAHORRO S.C.P. realitza còpies de seguretat dels continguts allotjats en els seus servidors. Malgrat això, no es responsabilitza de la pèrdua o esborrat accidental de les dades per part dels usuaris. D'igual forma, no garanteix la reposició total de les dades esborrades pels usuaris, ja que les esmentades dades podrien haver estat suprimides i/o modificades durant el període de temps transcorregut des de la darrera còpia de seguretat. Els serveis oferts, excepte els serveis específics de backup, no inclouen la reposició dels continguts conservats en les còpies de seguretat realitzades per LLÀTZER I MOLINA S.L. quan aquesta pèrdua sigui imputable a l'usuari; en aquest cas, es determinarà una tarifa d'acord amb la complexitat i volum de la recuperació, sempre prèvia acceptació de l'usuari. La reposició de dades esobrrades només està inclosa en el preu del servei quan la pèrdua del contingut sigui deguda a causes atribuïbles a LLÀTZER I MOLINA S.L.

8. COMUNICACIONS COMERCIALS

En aplicació de la LSSI, LLÀTZER I MOLINA S.L. no enviarà comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o cap altra mitjà de comunicació electrònica equivalent que prèviament no hagin estat sol·licitades o expressament autoritzades pels destinataris de les mateixes.

En el cas d'usuaris amb els quals existeixi una relació contractual prèvia, LLÀTZER I MOLINA S.L. sí que està autoritzat a l'enviament de comunicacions comercials referents a productes o serveis de LLÀTZER I MOLINA S.L. que siguin similars als que inicialment foren objecte de contractació amb el client. En tot cas, l'usuari pot sol·licitar que no se li facin arribar més informacions comercials a través dels canals d'Atenció al Client, després d'acreditar la seva identitat.

Treballem amb totes les companyies. Som reparadors autoritzats de: